Saturday 16 April 2011

Tästä se alkaa...

Heips,

Eksyin blogien ihmeelliseen maailmaan tuossa vuoden vaihteessa surffaillessani netissä aikana kuluksi (pitihän sitä jotain tekemistä olla kun ei saanut alkuun tehdä/etsiä töitä viisumia odotellessa). Aloitin Australiaan liittyvillä matkablogeilla ja sitten löysin muutaman muunkin joista on tullut suosikkeja. Koukkuun on jääty ja nyt luen säännöllisesti muutamaa blogia ja samalla on pyörinyt mielessä ajatus siitä, että jos sitä itsekin kokeilisi blogin pitämistä. Nyt siis pitkän ja hartaan pohdinnan jälkeen olen päättänyt tarttua härkää sarvista ja aloittaa ihka oman blogin jossa kerron arjesta täällä Brisbanesta, töiden etsimisestä (ja niiden tekemisestä kun se aika toivottavasti pian koittaa), vapaa-ajasta, matkustelusta, koti-ikävästä ja kaikesta muusta mahdollisesta mitä nyt mieleen sattuu tulemaan. Tekstin lisäksi laitan mukaan mahdollisimman kuvia ettei käy touhu liian tylsäksi :)



Katsotaan mitä tästä tulee koska en ole aikasemmin juurikaan kirjottamista harrastanut ja se päiväkirjan pitokin jäi vain haaveeksi nuorempana suurista suunnitelmista ja lupauksista huolimatta.
Olen huono (anteeksi kaikki kaverit!) pitämään yhteyttä eli yksi syy blogin aloittamiseen on kuulumisien kertominen (toivottavasti) useammin. Samalla blogi tulee varmastikin toimimaan jonkinlaisena terapeuttisena välineenä johon voin purkaa koti-ikävä ahdistusta, valittaa kaikesta joka aiheuttaa ongelmia ulkomailla asuessa yms. Toivottavasti omista kokemuksistani on myös hyötyä jollekin joka suunnittelee ulkomaille, eiryisesti siis Australiaan muuttoa.



Pidemmittä puheitta siis tervetuloa mukaan jakamaan kokemuksiani Australiassa asumisesta sun muusta ja toivottavasti viihdytte seurassa!

2 comments

  1. Mungolifen kautta löysin sun blogisi. Ja mikä onni! Tän tyyppistä blogia olen etsiskellytkin ja nyt saattoi tärpätä. :) Itsellä ja poikaystävällä on molemmilla ollut pitkään haave päästä Australiaan edes joksikin aikaa asustelemaan joten tällainen blogi on oikein tervetullut lievittämään ikävän tuskaa. :D Toivottavasti jaksat kirjoitella aktiivisesti. Ja kyllä, mielelläni luen myös postauksia erilaisista vaihtoehdoista lähteä ulkomaille. Joten kerro toki kokemuksistasi tarkemmin. :)
    Hyvää kevättä sinne toiselle puolen palloa!

    ReplyDelete
  2. Kiitos kommentista! Kiva kuulla että edes joku (siis muukin kuin kaverit yms) on kiinnostunut lukemaan blogia. Yritän kirjoittaa ainakin pari kertaa viikossa ja useamminkin jos on ollut jotain menoja tai matkoja joista riittää juttua.
    Hauskaa kevään jatkoa myös Suomeen! :)

    ReplyDelete

© Living in Down Under
Maira Gall