Monday 12 August 2013

Pitäisköhän sitä kirjoittaa tännekin välillä...

Hupsista, viime kerrasta onkin ihan huomaamatta kulunut jo yli kolme kuukautta. En nyt viitsi edes yrittää keksiä mitään tekosyytä sille, että blogi ei ole päivittinyt viime aikoina. Ihan omasta saamattomuudesta ja inspiraation puutteesta se johtuu :)
Mutta josko sitä sitten taas ottaisi itseään niskasta kiinni ja järjestäisi aikaa blogin kirjoittamiselle. Tässä on nyt kuitenkin taas tapahtunut yhtä sun toista mistä kirjoittaa.

Vuokrattiin vihdoinki oma asunto ja ollaan nyt asusteltu täällä heinäkuun alusta. Purkamattomia pahvilaatikoita löytyy vielä keittiön nurkasta ja toisesta makuuhuonesta mutta ei oteta hirveetä stressiä siitä. Ihanaa vaan olla omassa rauhassa ja laittaa kotia rauhassa kuntoon. Asunnosta ja vaikka vuokraamisesta Australiassa (jos jotakuta kiinnostaa) tulossa siis juttua. Valokuvia sitten kun ne pahvilaatikot on purettu :)

Viime kuussa käytiin myös lomailemassa tälläisissä maisemissa Tasmaniassa.


Tasmanian reissusta riittää juttua vaikka useampaankin postaukseen eli jospa sitten aloitettaisiin niillä joku päivä tällä viikolla. Nyt ei jaksa, personal trainer tunti töiden jälkeen oli sen verran rankka, että loppuilta kuluu sohvalla mansikoita syöden ja telkkaria katsoen.

1 comment

  1. Oon käyny välillä kurkkimassa, että olisiko tullut uusia juttuja! Välillä tosiaan iskee inspiraationpuute (tai esim. gradu), jolloin kirjoittaminen tuppaa jäämään. Tasmania on ehkä kiehtovin paikka Australiassa, eli siitä olisi kiva lukea lisää.

    ReplyDelete

© Living in Down Under
Maira Gall