Sunday 8 April 2012

Happy Easter

Pääsiäissunnuntai on täällä maailman toisella puolella jo lähes ohi mutta vielä on onneksi yksi vapaapäivä edessä eli huomenna saa vielä rentoutua ennen erittäin kiireistä työviikkoa. Nää ylimääräset vapaat on ihan kivoja joo mutta niiden takia työt kasaantuu ja tiistaina on lähes varmasti tiedossa ylitöitä (palkatonta tietenkin).

Sää suosi tänäänki ja aurinko paistoi yhtä sadekuuroa lukuunottamatta koko päivän mutta uudet bikinit ei päässyt testaukseen.

Me ollaan tänään syöty hyvin, juotu vähän skumppaa, pelattu pictionaryä ja nautittu sukulaisten seurasta. Me ollaan Craigin kanssa myös yritetty parantaa koirakuumettamme leikkimällä Craigin veljen koirien kanssa jotka on ihan super ihania mutta niin ylienergisiä, että me ei enää suostuta niitä vahtimaan.




 Pääsiäissunnuntaihin kuului myös tietenkin suklaamunien metsästys eli perinteinen easter egg hunt. Takapihalle piilotetut munat oli ehtineet hieman sulaa auringossa mutta se ei menoa haitannut. Oli taas naurussa pitelemistä kun aikuiset miehet käyttäytyy ku pikkulapset ja etsii ihan innoissaan suklaamunia :) Mutta eikös se olekin hyvä olla hieman lapsenmielinen aina silloin tällöin? Elämä ois muuten todella tylsää.

Easter bunny löysi siis tiensä meillekin ja kaikille kertyi kiitettävät kasat suklaata. Mun dieetti ei varmaan tykkää hyvää tästä suklaalla mässäilystä mutta ei anneta sen haitata sillä mun loppuillan suunnitelmiin kuuluu pari jaksoa Revenge nimistä sarjaa (en tiedä tuleeko jo telkusta Suomesta mutta on ihan hiton hyvä) ja suklaamunien syöntiä. Cadburyn valkosuklaa pupu voi myös kokea kovan kohtalon tänä iltana ja päätyä mun herkuttelun uhriksi :)

Iloista pääsiäistä kaikille!!



P.S noissa pääsiäismunissa on muuten sisällä teepusseja ja ne on Craigin toisen veljen teekaupasta joka löytyy täältä jos jotakuta sattuu kiinnostamaan (pientä mainostusta).

4 comments

  1. Hyvää pääsiäistä myös sinne! Ja kivat pääsiäismunat, yleensähän niistä tulee tarpeetonta roinaa, teepussit on paljon parempi idea!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo ehkä noi teepussit on aikuiseen makuun sopivampia kuin ne turhat pikkulelut. Vielä parempi ois jos toi muovinen muna (jonka sisällä siis se teepussi) ois ensin sen suklaamunan sisällä niin ei tarttis jäädä paitsi siitä suklaasta ;)

      Delete
  2. Replies
    1. Eipä kestä! Ne suklaateet on hyviä :)

      Delete

© Living in Down Under
Maira Gall