Saturday 7 April 2012

Long weekend


Töissä on ollu hirmu kiire ja sitten mun uus kuntoinnostus on verottanut vapaa-ajasta sen verran paljon, että en ole vähään aikaan ehtinyt tännekään kirjoittelemaan.

Nyt kuitenkin onnistuin löytämään aikaa blogillekin kiitos pitkän pääsiäisviikonlopun. Neljä päivää vapaata töistä tekee varmasti hyvää ja mun pitkän viikonlopun suunnitelmiin kuuluu lähinnä rentoutumista ja yletöntä suklaan syömistä. Olettaen tietenkin, että Easter Bunny muistaa mua ja tuo suklaamunia huomenna :)

Eilen eli pitkänä perjantaina otettiin vaan ihan rennosti eli nukuttiin pitkään jonka jälkeen lueskelin blogeja ja toinen puolisko vietti laatuaikaa xBoxin seurassa. Illalla lähdettiin kavereiden luo hengaamaan ja rapsuttelemaan kyseisen pariskunnan ”pikkuisia” (50kg painavia) sekarotuisia koiria. Koirakuume vaan kasvaa... Harmi ettei tullut kameraa mukaan niin ette pääse nyt ainakaan tällä kertaa tutustumaan suloisiin Dollyyn ja Delilahiin.

Tänään nousin ylös jo 7.30 kun Craig lähti töihin ja päätin sitten hypätä bussiin ja huristella keskustaan vähän shoppailemaan. Ennen shoppailua nappasin kuitenkin frappucinon mukaan ja kävin kävelemässä Botanic Gardensisssa ihanassa auringon paisteessa. Siellä sitä aikaa sitten kuluikin yli tunti kun piti räpsiä kuvia kaikesta mahdollisesta. Yks vanha mummeli kysy multa olenko turisti ja en kehdannut myöntää, että asun täällä ja olen asunut jo pidempäänkin ;) Nyökyttelin siis vaan vastaukseksi, että ”kyllä, joo turistipa hyvinkin”.









Turistina hyörimisen jälkeen päästiin itse asiaan eli shoppailuun.Täällä on meneillään Mid-Season alennusmyynnit ja onnistuin tekemään pari hyvää löytöä tänään. Esim Myerista (paikallinen Stockka) löysin kivat musta bikinit joista jouduin alennusten jälkeen pulittamaan hurjat AUD6.50 eli vähän yli viis euroa. Yhden kivan raitatopinkin kotiutin kympillä (oli alennettu neljästäkympistä).



Ruuhkat oli kaupoissa sen verran mahtavat, että kauaa en jaksanut niissä kierrellä. Ens viikolla ois tilipäivä eli jos vaikka sitten uudestaan :) Ens viikolla pääsen (joudun) myös hammaslääkäriin ja sinne saa sitä rahaa syytää sitten ihan olan takaa. Hammaslääkärit kun ei ole mitään halpoja täällä, mutta pakko mennä kun viime kerrasta on jo aivan liian kauan.


Täällä on siis vietetty pääsiäisviikonloppua tälläisessä säässä:



Jos samanlainen sää jatkuu vielä huomennakin niin voi olla, että uudet biksut pääsee käyttöön jos vaikka pulahtaisi altaaseen. Täällä alkaa kuitenkin toi talvi lähentyä eli vesi altaassa on kohta liian kylmää uimiseen. Pitää siis nauttia siitä nyt kun vielä voi.


Palaillaan huomenna pääsiäissunnuntain tunnelmilla.


P.S 9 viikoa Suomen lomaan :)


2 comments

  1. Myerilla tuntuu olevan koko ajan sale menossa.. menee ehka viikko siita kun taa mid season sale loppuu, kun jo end of financial year sale alkaa.. no, en valita, mekin saatiin ostettua lauantaina -50% lakanasetti ja vierassankyyn paksu takki Myerilta juurikin. Toukokuussa sitten lisaa lakanoita, paivapeittoa ja muuta.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. joo on tosiaan aika usein jonkinlainen ale meneillään. Mun tulee harvemmin siellä käytyä mutta David Jonesilla sitäkin enemmän koska se on ihan työpaikan vieressä niin ehtii vaikka lounastaoulla shoppailemaan :)
      Tollasten vähän kalliimpien tavaratalojen alet on kivoja kun niistä tekee hyviä löytöjä jos jaksaa vaivautua paikalle. Boxing Day aleen mua ei saa kyllä millään. Se on pahempi ku Stockan hullut päivät

      Delete

© Living in Down Under
Maira Gall