Monday 14 November 2011

Haunting Halloween

Halloween ei ehkä oo täällä samassa suosiossa kuin Jenkkilässä mutta kyllä sitä täälläkin jossain muodossa juhlittiin. Varsinaisena halloweenina, joka tänä vuonna osu maanantaille, näkyi muutamia karkki ja keppostelijoita. Mun harmiksi kukaan ei kuitenkaan tullut meidän ovikelloa soittamaan :( No sainpahan syödä kaikki karkit ite.

Kaupat oli täynnä ( ei niin täynnä kuin esim nyt joulukamaa mutta kuitenkin) halloween rekvisiittaa ja itsekin päädyttiin tuhlamaan hieman niitä kovalla työllä ansaittuja dollareita muovisiin kurpitsoihin, pääkalloihin yms. Oli meillä ihan hyvä syykin tähän eikä ostettu niitä ihan vaan huvin vuoksi. Meidän kaveripariskunta piti Halloween partyt lauantaina 29 marraskuuta ja teemana oli mikäpä muukaan kuin kauhu.

Ne jotka mut tuntee tietää, että en katso kauhuleffoja koska viettäisin monia unettomia öitä niiden katsomisen jälkeen. Oon ihan hirvee arkajalka eikä mitkään massamurhaaja leffat joissa veri roiskuu ja suolenpätkät lentelee kiinnosta mua yhtään. Tottakai tiedän kauhuleffoja ja oon nähnyt niiden trailereita telkkarissa jne mutta jouduin silti turvautumaan googlen kuvahakuun kun yritin keksiä miksi pukeutuisin Haunting Halloween bileisiin.

Pitkän ja hartaan googlettamisen jälkeen päädyin pukeutumaan The Exorcist leffan Reganiksi joka on siis se manattu tyttö siinä leffassa. Onneks Craig oli nähnyt leffan ja osasi auttaa mun asun teossa. Ostin Targetista halvan mummoyöpaidan, tein vihreästä ruokaväristä, jauhoista, puuroryyneistä ja vedestä sitä hernekeitto oksennusta ja kasvomaaleilla mustat silmän aluset, haavoja naamaan ja sellasen kalpean vihertävän meikin. Peruukin löysin yhestä nettikaupasta ja se ei ollu ihan se mitä hain mutta en löytänyt parempaakaan. Sit vielä vähän tekoverta ja tadaa.... Regan oli syntynyt! :)


mun uus mies ;)

 
Craig muuten pukeutu myös saman leffan hahmoksi, papiksi joka yrittää karkottaa niitä demoneita siitä tytöstä.


taidan kuitenkin pitää tän miehen, se ekassa kuvassa ollut on vähän liian karmiva...

Halloweeni juhlat oli ihan huiput ja I ja S (se kaveripariskunta siis) oli nähneet ihan hirveesti vaivaa koristelun ja tarjoilun suhteen. Meillä oli myös leikkejä lastenkutsujen tapaan mm. aarteenmetsästystä. Juostiin kaduilla sekopäisinä kauhuleffa hahmoina ettimässä ”aarretta”. Muutama outo katse saatiin ohiajavilta autoilta ja muutamalta koiranulkoiluttajalta. Ihan mieletön ilta! Millonkohan ois seuraavat naamiaiset??



jopa kylppäri ja vessa oli koristeltu teeman mukaisesti


T teki itse ton maskin vessapaperista, liimasta yms









6 comments

  1. Todellakin nähty vaivaa näiden bileiden eteen! Loistavaa!

    ReplyDelete
  2. Nayttaa kylla tosi hauskoilta kekkereilta, mahtavaa etta kaikki on satsannut kunnolla :)

    ReplyDelete
  3. Hei!

    Eksyimpä tänne sinun blogiisi ihan muutama päivä sitten, hyvältä vaikuttaa, ehdin kahlata jo kaikki sun kirjotukset läpi :)
    Kyselisin sellaista kun olen suunnitellut lähteväni valmistumiseni jälkeen Australiaan au-pairiksi, mutta olenko ymmärtänyt oikein että se ei ole ihan laillista ausseissa? Osaatko neuvoa mikä viisumi minun kannattaisi hommata?
    Anteeksi en tiedä osaatko auttaa mutta kysyinpä vain :)
    Ja muuten tähän vielä osaat varmaanki vastata, että minkä hintaiset lennot australiaan noin suurinpirtein on?

    Hauskaa jatkoa sinne mailman toiselle puolen! ps. jatkan blogisi seuraamista :)

    -Juulia

    ReplyDelete
  4. Moi Juulia!
    Kiitos kommentista. Kiva, että eksyit tänne ja kommentoit.
    Mulla ei valitettavasti ole paljoakaan tietoa tuosta au pair hommasta eli parasta olisi varmaan ottaa yhteyttä johonkin au paireja välittävään yhdistykseen.
    Kyllähän tänne tulee nuoria au paireiksi eikä se ainakaan tietääkseni laitonta ole. Viittaat varmaan siihen, että working holiday viisumilla ei saisi olla kuin 6kk saman työnantajan palveluksessa? Voihan sitä perhettä vaikka vaihtaa kesken vuoden? Se working holiday viisumi kun taitaa olla se ainoa vaihtoehto au pairille. Turisti viisumilla ei saa olla töissä (paitsi vapaaehtoisena) ja sponsoroitua työviisumia ei saa kovin helposti.

    Lentoja kannattaa katsella Kilroylta ja Rantapallolta. Menopaluu on n. 1500 euron luokkaa. Riippuu tietenkin ihan vuodenajasta esim aussi talvella voi saada halvemman lipun tänne ja tietenkin joulun ja uuden vuoden aikaan hinnat ovat reippaasti kalliimmat.

    ReplyDelete
  5. Kiitos vastauksesta! :)

    Olisi muuten kiva kuulla vähän aussien ja suomalaisten erovaisuuksista ja tavoista jos joskus viittisit kirjoitella. Ois kiva kuulla vähän australialaisista ihmisistä ja kulttuurista ennen sinne tuloa :)

    Ja muuten menikö sinulla kauan oppia puhumaan enkkua silleen että ymmärsit suurinpirtein kaiken ja puhuminen sujui hyvin?

    Terkuin Juulia

    ReplyDelete
  6. Joo voisin yrittää tehdä postauksen aussien ja suomalaisten eroista, tavoista yms.

    Tänne tullessa mun enkku oli jo todella hyvää koska olin asunut/opiskellut Englannissa viitisen vuotta. Aussi aksenttiin tottuminen vei tietenkin hetken.
    Englantiin lähdin sillon aikanaan ihan lukio-englannilla (ei kovin hyvällä sellaisella) ja äkkiä sitä oppi puhumaan sujuvasti ja ymmärtämään muita kun oli pakko :)

    ReplyDelete

© Living in Down Under
Maira Gall