Tuesday 14 February 2012

Ystävänpäivä

Brisbanessa ei ole tänään voinut välttyä siltä tosiasialta, että on Valantines Day. Joka kadunkulmassa myytiin ruusuja sun muita kukkapuskia ja muuta oheissälää. Kun lähdin töistä tuli vastaan useampikin hermostuneen näköinen nuorimies ruusujen ja suklaarasioiden kanssa. Olivat kaikki niin herttaisen näköisiä. Toivottavasti lahjojen saajat olivat otettuja.

Mulle 14 helmikuuta on aina ollut suomalaiseen tapaan ystävänpäivä, päivä jolloin muistetaan ihania ystäviä korteilla ja nyt viime vuosina tekstiviesteillä tai sähköpostilla. Tän päivän romanttista (ja kaupallista) jenkkiversiota en oo mitenkään hirveesti koskaan juhlinut. Tänä vuonna ostin tolle toiselle puoliskolle pienen lahjan, jotain mitä tiesin, että se oli halunnut jo pitkään eli en mitään turhaa valantines day krääsää.

Parina aikaisempana vuonna ollaan käyty kahdestaan ulkona syömässä Valentine's Daynä, mutta tänä vuonna sain kotona tehdyn illallisen... roasted pork & vegetable. Oli hyvää! :)
Kotiin tullessa mua odotti myös kaunis kukkakimppu eli kai tästä tämän päivän romanttisesta versiostakin täytyy ainakin hieman tykätä.


Ihanan illallisen ja kauniiden kukkien lisäksi mun mieltä on tänään lämmittänyt puhelinsoitto parhaalta kaverilta. Pitkään aikaan ei olla nähty ja välillä menee sähköpostien yms kirjoittamiseen luvattoman kauan aikaa mutta silti mä voin luottaa siihen, että meidän ystävyys säilyy ja se merkitsee ihan mielettämän paljon.

Ihanaa ystävänpäivää kaikille!

No comments

Post a Comment

© Living in Down Under
Maira Gall