Sunday 26 February 2012

Sunnuntai

Se olis sitten taas viikonloppu ohi ja paluu arkeen edessä huomenna. Mikä siinä on, että viikonloput menee aina aivan liian nopeasti? Perjantaina töiden jälkeen on ihana fiilis kun tietää, että on koko viikonloppu edessä ja sitten aivan yht'äkkiä onkin jo sunnuntai ilta ja tulee sunday blues tunne. Mä tykkään mun työstä ja menen sinne joka päivä mielelläni mutta silti se vaan tuppaa hieman masentamaan sunnuntai iltasina ja herääminen maanantai aamuna on aina hippasen vaikeeta. Voiskohan noita viikonloppuja pidentää kolipäväsiks?!

Tää viikonloppu on mennyt Brisbanessa hieman sateisissa tunnelmissa. Perjantaina satoi lähes koko päivän ja eikä lauantaikaan ollut sen parempi.Aurinko paistoi aina välillä ja sitten seuraavana hetkenä tulikin aivan kaatamalla vettä. Uhmasin kuitenkin sadetta ja käväisin eilen iltapäivällä parilla viinilasillisella yhden kaverini kanssa joka oli käymässä Canberrasta. Ei oltukaan nähty kolmeen vuoteen eli juttua riitti. Nyt ois suunnitteilla reissu Canberraan jossa en ole vielä ehtinyt käymään.

Tänään lähdettiin iltapäivällä pienelle ajelulle Redcliff ja Shorncliffe nimisille alueille. Nää on siis Brisbanen kaupungin osia meren rannalla.Meiltä ajaa sinne noin puolisen tuntia. Tuolta ei löydy mitään kunnon uimarantaa eikä surffimeininkiä mutta muuten ihan mukava paikka.

eli me asustellaan tuolla Bridgema Downsissa ja tänään käytiin noissa kahdessa muussa sinisellä merkityssä paikassa

Tänään me käveleskeltiin rantaboulevardilla ja pysähdyttiin välillä kahville. Sää oli pilvinen mutta säästyttiin sateilta. Meren rannalla tuuli aika reippaasti ja siitä johtuen vesi oli likaisen ruskeaa. Mulla oli tietenkin kamera mukana (niikuin nykyään aina). Redcliff rannalta löytyi mm sodissa menehtyneiden ja puolustusvoimien muistomerkki.





Redcliffiltä ajettiin vielä Shorncliffen kautta kotiin.

Loppuilta meneekin sitten telkkarin äärellä rentoutuen. Mä katon aika vähän telkkaria mutta sunnuntaisin tulee mun ehdottomasti lempparein sarja tällä hetkelle Homeland. Ei mitään tietoa näytetäänkö tätä jo Suomessa mutta suosittelen katsomaan jos on mahdollisuus.

Nyt siis Homalandin pariin ja sen jälkeen unten maille. Palaillaan taas uusilla tarinoilla :) Loppuun vielä lisää tämän päivän maisemia.















1 comment

© Living in Down Under
Maira Gall