Sunday 1 January 2012

Goodbye 2011, Hello 2012

Mun piti kirjoittaa tää jo eilen mutta eihän siitä sitten mitään tullut kun koko päivä meni migreeniä potien sängyn pohjalla. Päänsärky helpotti onneks sen verran, että päästiin kavereiden luo uudenvuoden juhliin.

2011 ois sitten ohi ja aloin miettimään, että mitä kaikkea siihen oikeen kuuluikaan. Seuraa siis pieni tiivistys viime vuodesta.

Tammikuu kului ilmastoon ja kaikenmaailmaan ötököihin ja otuksiin totuttautuessa. Tammikuussa koettiin myös Brisbanen tulvat joilta tämä meidän asuinalue onneksi säästyi mutta olihan se hieman karmivaa katsottavaa kun koko keskusta tulvi ja muutamien tuttujen talot jäivät tulvavesien alle.


tää tyyppi itseasiassa uiskenteli meidän uima-altaassa eilen... hyi!




Tammikuun lopulla juhlittiin myös Australia-päivää erittäin kuumassa ja aurinkoisessa säässä ja siitä sitten seuraavana päivänä se kauan odotettu sähköposti saapui: mun avopuoliso viisumi oli valmis myönnettäväksi.



 
Helmikuussa käytiin piipahtamassa hobitien maassa eli Uudessa-Seelannissa viisuminhaku reissulla. Mun piti siis poistua maasta, jotta viisumi voitiin myöntää ja kohteeksi valikoitui Auckland Uudessa-Seelannissa. Vietettiin siellä Craigin kanssa viikko ja uudestaan on päästävä koska me ei ehditty (eikä ollut oikeen varaakaan) näkemään oikeastaan mitään muuta kuin Auckland ja Uudessa-Seelannissa on niin paljon mahtavia kohteita.



Aucklandin keskustaa


Viisumin saamisen myötä olin myös oikeutettu työskentelemään Australiassa eli reissun jälkeen alkoikin armoton työnhakeminen. Hakemuksia lähti varmaan satoja ja viimein toukokuussa tärppäsi.

Maalis-ja huhtikuussa ei tapahtunut oikeastaan mitään erikoista; viikot kului työhakemuksia kirjoitellen ja viikonloput kavereiden kanssa hengaten. Juhlittiin tietenkin pääsiäistä ja syötiin liikaa suklaamunia niinkuin kuuluukin, sekä Anzac-päivää jonka juhlistaminen oli mulle uusi kokemus.

Toukokuun lopulla sain siis töitä ja kesäkuu menikin sitten aikaisiin heräämisiin ja pitkiin työmatkoihin totutellessa. Kesäkuussa juhlittiin myös ton toisen puoliskon synttäreitä coktail juhlat järjestämällä.



Heinäkuussa tehtiin parin päivän reissu Sydneyhin mun passia uusimaan ja elokuussa kävästiin hieman maaseudulla kaveria moikkaamassa.

Syyskuussa juhlittiin mun kolmekymppisiä ja viettiin ihanaa lomaa Suomesta tulleiden kavereiden kanssa. Kierreltiin Brisbanessa, käytiin ihastelemassa eläimiä Australia Zoossa ja tutustumassa Sydneyhin.






 
Lokakuussa ei vissiin tapahtunut mitään erikoista. Viikot kului töissä ja viikonloput rentoutuen. Ah meinasin melkein unohtaa meidän pikavisiitin Gold Coastille. Pojat meni joillekin nörttimessuille (joku tietokonepeli juttu) ja päätettiin sitten viime tipassa, että me naisetkin halutaan mukaan joten oltiin lauantaista sunnuntaihin Gold Coastilla. Yövyttiin hotellissa Surfers Paradisella ja sunnuntaina hengattiin Broad Beachillä ja shoppailtiin Pacific Fairissa samalla kun miehet kävi niillä nörttimessuilla :) Ens vuonna ne on kuulemma Sydneyssä ja me ilmotettiin, että halutaan taas mukaan.




Marraskuu tais kulua lähestyvää joulua stressaten ja joulukuu menikin sitten aivan liian nopeasti. Aussi joulu kului hyvin syöden ja juoden ja Tapaninpäivä (eli Boxing Day) vietettiin uima-altaalla mojitoja juoden. Tuloksena palanut otsa ja hartiat. Ei hyvä!







Uuden vuoden lupauksia en yleensä tee koska en niitä koskaan onnistu pitämään. Tänä vuonna olen kuitenkin luvannut, että pidän parempaa huolta itsestäni ja opettelen rakastamaan ja arvostamaan itseäni koska se on aina ollut mulle hieman vaikeaa. Yritän myös parhaani mukaan nauttia jokaisesta päivästä ja olla onnellinen.


Oikein ihanaa ja onnellista vuotta 2012 kaikille!


No comments

Post a Comment

© Living in Down Under
Maira Gall