Sunday 26 June 2011

pika-kuulumiset

Parin viikon hiljaisuuden jälkeen ajattelin tulla pikaisesti kirjoittamaan muutaman rivin. Mitään sen erikoisempaa ei ole tässä lähiaikoina tapahtunut, tavallista arkea ollaan vain eletty.
Töissä on edelleen kivaa ja vaikka en edelleenkään ole tottunut aikaisiin heratyksiin ja olen kotiin päästyäni aivan poikki ni siltikin töihin on kiva mennä (melkein joka päivä). Ensimmäinen palkkapäiväkin on nyt koettu ja seuraavaa odotellaan. Ihanaa kun taas tulee rahaa jostain säännöllisesti ja vielä sen verran, että saa jotain säästöönkin. Ja saa hyvällä omalla tunnolla vähän shoppaillakin...

Ilmat on edelleen olleet suht kylmiä etenkin aamuisin mutta päivisin paistaa yleensä aurinko ja on se vähän yli +20 astetta. Harmi vaan, että siitä auringon paisteesta ja lämmöstä ei pääse nauttimaan muuta kuin viikonloppuisin. Tänä viikonloppuna siitä sitten nautittiinkin sitten kunnolla, esim. tänään oltiin koko päivä läheisessä puistossa juhlimassa kaverin synttäreitä. Grillattiin ja pelattiin mm. sulkapalloa ja korista. Ja hyvin tarkeni shortseissa ja topissa (no okei aina välillä piti vetää huppari päälle)


Eli vaikka aamusin noi nollan tienoilla olevat lämpötilat vähän ärsyttääkin on tää aussitalvi kuitenkin aika kiva. Ei oo loskaa eikä tartte pelätä jäisellä jalkakäytävällä liukastumista. Lunta on ainoastaan ikävä jouluna eli siis sillon kun täällä on keskikesä. Haluisin niin paljon Suomeen ens jouluksi mutta ei taida onnistua. Kattelin meinaa lentoja tossa yks päivä ja oli sen verran kalliita ettei taida kannattaa. Kuukautta myöhemmin tai aikasemmin pääsis puolet halvemmalla.

Ollaan myös tässä viime aikoina suunniteltu Sydneyn reissua. Mun passi menee vanhaksi syyskuussa eli joudun käymään Sydneyssä (tai Canberrassa) suomen konsulaatissa sen uusimassa. Mennään sitten ens kuun lopulla pitkäksi viikonlopuksi Sydneyhin (miten hitossa toi taipuu....???) ihmettelemään. Pitäis varmaan ostaa jotain lämpimämpiä vaatteita koska siellä on kuitenkin ihan hiton kylmä.

Mulla on varastossa pari postaus aihetta, tarttis vaan löytää aikaa ja energiaa (etenkin siis sitä energiaa) kirjottaa ne. Ehkäpä ens viikonloppuna...?

Toivottavasti kaikilla oli kiva juhannus!!!

No comments

Post a Comment

© Living in Down Under
Maira Gall