Monday 13 June 2011

3 xCosmopolitan + hyvä seura ja ruoka = täydellinen ilta!(sekä lievä krapula)

Tuo otsikon cosmopolitan siis viittaa cocktailiin ei samaa nimeä kantavaan naistenlehteen. Ja noita cosmoja tuli kyllä juotua ehkä enemmänkin kuin tuo 3 viime lauantain cocktail-kutsuilla. Niin hyviä ne olivat!! Paria muutakin cocktailia päädyin kokeilemaan. Pitihän sitä ottaa kaikki ilo irti baarimikkojen taidoista ja nauttia koko rahan edestä.


ihana Cosmo

Lauantaina oli siis ne kauan odotetut Craigin synttäribileet joiden kunniaksi järjestimme cocktail kutsut täällä meillä (lue: craigin vanhempien luona). Koko juhlia edeltävän viikon käytimme ruokien tekoon, siivoamiseen ja koristeluun yms. Tuntui ettei viime viikolla ollut hetkeäkään aikaa vain olla koska heti kun pääsi töistä kotiin piti joko lähteä ruokaostoksille tai tehdä 100 lihapullaa, katkarapurullaa tms. Tai jos ei joutunut kokkaamaan piti suunnitella koristelua tai musiikkia. Oikeastaa tuo juhlien järjestäminen oli ihan kivaa vaikka välillä meinasi palaa pinna ja loppua energia. Seuraavat isot juhlat onkin sitten ne parin kuukauden päässä pelottavasti häämöttävät omat kolmekymppiset. Katsotaan mitä kivaa niitä varten sitten keksitään.

Kaikki aika ja energia jonka käytimme juhlien järjestämiseen oli kyllä sen arvoista sillä juhlat sujuivat erittäin hyvin (muutamaa pientä välikohtausta lukuunottamatta) ja sekä vierailla että järjestäjillä oli hauska ilta.

Palkkasimme erään firman kautta baarimikon juomia tekemään ja saimmekin sitten kaksi yhden hinnalla. Tuo baarimikon palkkaaminen taisi olla yksi parhaista päätöksistä sillä oli ihanaa kun joku muu huolehti juomapuolesta ja miksaili asiantuntevasti cocktaileja. Hieman oudoltakin se aluksi tuntui että oli baari omassa kotona.
Baarimikot oli palkattu neljäksi tunniksi ja lopun iltaa miksailimme itse juomiamme. Ei meistä kukaan päässyt ihan samalle tasolle ammattilaisten kanssa mutta ei niistä juomista ihan huonojakaan tullut.







Springbok-shotteja


Ruokapuolen päätimme hoitaa itse vaikka aluksi harkitsimmekin pitopalvelua. Se olisi kuitenkin tullut kalliiksi joten ahkeroimme keittiössä koko edeltävän viikon ja vielä juuri ennen juhlien alkuakin. Tarjosimme ns. fingerfoodeja ja niiden edeltä mainittujen lihapullien ja katkarapurullien lisäksi tarjolla oli mm. itsetehtyjä tomaatti-valkosipuli leipätikkuja, kanavartaita ja bruschettaa. Valmiina (pakasteena) ostimme kevätrullia sekä feta-pinaatti pasteijoita. Ruokaa oli, kuten aina, aivan liikaa ja eilen söimme illalliseksi tähteitä. Ruokaohjeita en viitsi tähän laittaa mutta jos kiinnostusta löytyy niin voin tehdä niistä oman postauksen.

Juhlia varten vuokrasimme myös baaripöytiä sekä matalia pöytiä ja tuoleja. Samaten vuokrasimme kaikki cocktail lasit ja pyysimme vieraita tuomaan alkoholia (1pullo/vieras). Tunnelman luomiseksi käytimme erilaisia valoja sekä taustalla soivaa jazzahtavaa musiikkia.



VIP-nurkka ;)

Illan aikana oli tunnelma korkealla mutta pieniltä välikohtauksiltakaan ei säästytty. Tästä piti huolen erään kaverimme uusi tyttöystävä jota ei kukaan ollut aiemmin tavannut. Kauniisti sanottunu kyseinen neitokainen joi "hieman" liikaa ja oli ensin yliystävällinen kaikkia kohtaan ja sen jälkeen oli vuorossa kovaan ääneen huutaminen sekä lievä väkivaltaisuus erästä vierasta kohtaan (itse missasin tämän kokonaan mikä harmittaa suunnattomasti). Loppuhuipennuksena samainen naishenkilö huusi kovaan ääneen toiselle (miespuoliselle) vieraalle ja syytti häntä, täysin aiheettomasti, poikaystävänsä kanssa flirttailusta. Tämän jälkeen samainen neito ryntäsi juhlista ulos mikä oli ehkä helpotus muille.
No saimmepa ainakin viihdykettä juhliin! :)



10 pistettä sille joka arvaa oikein ongelmia aiheuttaneen henkilön :)


Tästäkin pienestä näytöksestä huolimatta juhlat menivät hyvin ja kaikilla (muilla) oli hauskaa. Sunnuntai aamuna alakerrassa näytti siltä että siellä olisi räjähtänyt muutama pommi eli eilinen menikin sitten aika pitkälti juhlien jälkiä siivoten.

Tänään on yleinen vapaapäivä Englannin kuningattaren syntymäpäivän vuoksi eli vielä yksi päivä aikaa toipua juhlista ja lievästä krapulasta ennen arkeen ja töihin palaamista. Taidankin siis lopetella tämän postauksen tähän ja jatkaa vapaapäivästä nauttimista kera hyvän kirjan ja teekupillisen.


Birthday Boy

Alkoholia oli ainakin riittävästi

No comments

Post a Comment

© Living in Down Under
Maira Gall