Monday, 25 July 2016

Parhaimmat vauvatavarat tähän asti

Nyt kun tätä vauva-arkea on takana jo neljä kuukautta on itsellä pieni käsitys siitä mitä tarvikkeita ostaisin uudelleenkin ja mitkä jättäisin suosiolla kauppaan. Tässä siis niitä parhaimpia!n

BabyNest - vauvanpesä:

Näihin tutustuin ruotsalaisilla joulumarkkinoilla viime vuonna mutta yli 300 dollarin hinta kirpaisi sen verran,että jäi ostamatta. Tutkin tuotetta lisää netin kautta ja harkitsin jo sellaisen tilaamista mutta sitten löysin ohjeet sen tekoon joten näppäränä tyttönä tein sellaisen itse. No ei vaiskaan laitoin tai siis tietenkin pyysin kauniisti jospa mummi eli äitini sellaisen voisi tekaista :)

A:n Baby nest on siis mummin tekemä ja posti kuljetti sen Suomesta tänne Brisbaneen ja sitä käytettiin hyvinkin ahkerasti ensimmäiset pari kuukautta. A nukkui siinä iltaisin sohvalla kun ei suostunut jäämääm yksin makuuhuoneeseen, päikkäreitä pinniksessä tai meidän sängyssä.
BabyBjörn sitter:

A kärsi/kärsii edelleen hieman refluksista eli syöttöjen jälkeen alkuun ei tykännyt olla makuuasennossa pitkään aikaan eli tää oli tosi hyvä niinä hetkinä kun ei itse pystynyt jostain syystä pitämään sylissä niin kauaa.

Nykyään tyttö tykkää istuskella sitterissä ja joko leikkiä lelukaaren leluilla tai vain katsella ympärille kun itse teen esimerkiksi ruokaa tai muuten vain hääräilen ympäri kämppää (lue löhöän sohvalla)


SkipHop Leikkimatto:

Aivan mahtava! A tykkää katsella roikkuvia lelujaan pidempiä ja pidempiä aikoja. Kun vanhemmilta loppuu mielikuvitus ja vauva haluaa vielä leikkiä niin A vaan matolle pötköttelemään. Ton kaaren saa alas eli tummytime onnistuu myös hyvin ja sitten joskus kun A osaa istua niin voi edelleen leikkiä kaaressa olevilla leluilla eikä tarvitse maata selällään.

Leikkimaton testausta isin kanssaLille Baby kantoreppu:

Tää ois pitäny ostaa heti A:n syntymän jälkeen mutta ostettiin vasta pari viikkoa sitten. A tykkää olla sylissä rintaa vasten ja varsinkin tykkää olla siinä kun aikuinen kävelee. Meillä ois säästytty monilta selkävaivoilta jos tää ois ollu hankittuna jo heti nimittäin ekat kaks kuukautta käveltiin illat vuorotellen ympäri kämppää A sylissä kun tyttö ei millään rauhottunut muuten. Nykyään enää harvemmin mutta kaupassa yms tää on ihan huippu jos ei jaksa otta rattaita mukaan.

Hoitopöytä pyörillä:

Hoitopöydän/hoitopisteen tarpeellisuus on nyt tietysti suht itsestään selvää mutta mainitaan tää nyt kuitenkin koska oon meinaan tosi ilonen siitä, että ostettiin sellanen jossa on pyörät eli sitä saa liikutetua helposti paikasta toiseen. Suurimman osan aikaa se on tietysti A:n huoneessa mutta nyt talvella kun öisin on vaan muutama aste ja näiden talojen eristykset kun on mitä on täällä eli on sisällä avian pirun kylmä ollaan siirretty hoitopöytä meidän makkariin jossa kaikki nukutaan. Ei tarvitse yöllä lähteä lähteä lämpimästä makkarista toiseen jäätävän kylmään huoneeseen vaihtamaan vaippaa.
Samoin rullataan hoitopöytä kylppäriin kylvyn/suihkun ajaksi. Siinä on sit helppo kuivata vauva ja vaihtaa yökkäri päälle.Oishan näitä tarpeellisiksi ja hyviksi huomattuja tavaroita vielä enemmänkin kuten meidän Mutsy rattaat mutta nää nyt ehkä kuitenkin ehkä ne Top 5 ja loppuun bonuksena vielä iso-tädiltä saatu jättinalle :) Ainakin A tykkää!! :)

No comments

Post a Comment

© Living in Down Under
Maira Gall