Monday 23 January 2012

Se on täällä...

Mun uusi kamera nimittäin. Päädyin siis tilaamaan Nikon D3100 viime viikolla käytyäni lounastaoulla kameraliikkeessä hieman kyselemässä ja tänään se sitten saapui. Akku suoraa lataukseen ja nyt oon jo päässyt räpsimään muutaman koekuvan. Viikonloppuna kamera pääsee sitten tosi toimiin kun suuntaamme Sunshine Coastille Noosaan pitkää viikonloppua viettämään.
Täällä on torstaina Australia-päivä eli Australia day joka on vähän niinkuin Australian itsenäisyyspäivä ja näin ollen siis yleinen vapaapäivä ainakin suurimmalle osalle kansaa. Kaupat, ravintolat ja baarit ovat auki eli ihan kaikki eivät sitä vapaaksi saa.
Näin toimistotyöläisenä sen on palkallinen vapaa ja otin myös perjantain vapaaksi niin päästään kaveriporukan kanssa viettämään aikaa Noosassa torstaista sunnuntaihin.

Kameran saapuminen ja se, että tällä viikolla on enää 2 päivää töitä ovat tänään saaneet hymyn huulille ja odotan viikonloppua innolla.

Säätietojen tutkiminen taas on saanut hymyn hieman laantumaan sillä tänne on luvattu sadetta, myrskyä ja joidenkin tietojen mukaan jopa syklooneja seuraaviksi kahdeksaksi päiväksi! Ei hyvä!

Ja rannikollahan sitä tunnetusti tuulee ja sataa vieläkin enemmän kuin sisämaassa. Täytyy varmaan pakata mukaan bikinien ja aurinkorasvan sijasta sadevaatteet ja kasa lautapelejä, että on jotain tekemistä kun ei tosta rannalla makoilusta ja auringon ottamisesta nyt taidakaan tulla yhtikäs mitään.

Ehkä ne bikinitkin tulee kuitenkin pakattua mukaan sillä toivon mukaan se aurinkokin sieltä pilkistäisi edes hetken verran. Satoi tai paistoi uskon, että viikonlopusta tulee ihan huippu. On hyvää seuraa ja 4,5 tähden huoneistohotelli jossa sauna ja uima-allas. Saunaan ainakin pääsee vaikka sataisi kaatamalla. Tiedossa olisi myös kalastusta Noosa riverillä ja tunnetustihan ne kalat nappaavat paremmin sateisella säällä. Eli eiköhän siitä hyvä viikonloppu vielä tule.

Mä meen nyt jatkamaan ton kameran käytön opiskelua, että saan viikonloppuna hienoja (sade)kuvia.

No comments

Post a Comment

© Living in Down Under
Maira Gall