Wednesday 25 May 2011

Nuhanenä haastattelussa

Täällä on meneillään näin syksyn ja kylmenevien ilmojen kunniaksi oikein kunnon flunssa-kausi. Itsekään en siltä ole säästynyt ja olo on aika hirveä tällä hetkellä.
Viime viikon lopun oli Craig flunssassa ja korkeassa kuumeessa joten oli odotettavissa, että olisin seuraavana vuorossa. Maanantaina alkoikin sitten järkyttävä yskä ja illalla niin hirveä päänsärky ettei mitään järkeä. No tiistaina heräsin sitten erittäin huonosti nukutun yön jäljiltä siihen kun puhelin soi vähän yli yhdeksän. Ihme, että osasin edes puhelimeen vastata ja puhua englantia niin tokkurassa olin flunssan takia. Puhelu oli yhdestä firmasta johon olin hakenut töihin ja sain kutsun haastatteluun...seuraavaksi päiväksi! Just mun tuuria, että sitten kun vihdoin pääsee haastatteluun se on tietenkin silloin kun on vuosisadan flunssa päällä. No eipä siinä muu auttanut kuin lähteä äkkiä kauppaan hakemaan kasa flunssa lääkkeitä ja takaisin kotiin nukkumaan jotta olisi edes suh hyvässä kunnossa haastattelua varten.




Eilinen meni siis lääkkeitä popsien, teetä juoden ja nukkuen. Olo ei vaan yhtään tuntunut paranevan vaan päinvastoin tuntui, että se vaan huononi ja kuumekin alkoi nousemaan. Olin jo ihan varma, että joudun soittamaan ja peruuttamaan haastattelun mutta päätin odottaa aamuun asti ja toivoa parasta. Yöllä sain tuskin nukuttua kun oli nenä niin tukossa ja aivastutti koko ajan ja maha oli täynnä perhosia kun jännäsin seuraavan päivän haastattelua ja sitä onko tarpeeksi hyvä olo aamulla. Kun kello soi vähän ennen seitsemää oli olo edelleen hirveä mutta sinnikkäästi nousin ylös ja suoraan kuumaan suihkuun. Lääkkeiden ja teen ansioista olo koheni hieman ja päätin sitten lähteä punanenäisenä ja niiskuttelevana haastatteluun joka menikin ihan hyvin huonosta olosta huolimatta. Onnistuin jopa näyttämään suht terveeltä haastattelun ajan mutta sen jälkeen tulinkin sitten suoraan kotiin ja takaisin peiton alle nukkumaan. Haastattelusta jäi hyvä tunne ja työ vaikutti kiinnostavalta ja ihmiset mukavilta. Ajattelin, että saisin tietää haastattelun tuloksen perjantaihin mennessä mutta mua haastatellut tyyppi soittikin parin tunnin päästä ja tarjosi paikkaa minulle. Eli en ole enää työtön!!! Jippiii!!! Aloitan maanantaina uudessa työssä ison rakennusfirman palkanlaskennassa. Palkka on ihan ok, ei mikään superhyvä mutta riittävä! Pääasia on, että sain töitä ja vielä isosta firmasta jossa on mahdollista edetä ja palkkakin nousee ensimmäisen vuoden jälkeen.
Taidanpa nyt oikein repäistä ja juhlia uutta työpaikkaa kömpimällä takaisin peiton alle nukkumaan ;) Täytyy nyt päästä tästä flunssasta eroon että pääsee sitten viikonloppuna juhlimaan kunnolla ja maanantaina terveenä töihin. Tuntuu oudolta sanoa, että menee maanantaina töihin kun on ollut ilman töitä nyt viimeiset 5 kuukautta. Oudolta mutta samalla hienolta! :)






5 comments

  1. ONNEA hurjasti! Hienoahienoa! Ja tsemppia flunssan selattamiseen, kuulostaa varsin tiukalta popolta.. Mun viisi viikkoa jatkunut (home)flunssa helpotti heti ku paasi kotiin ja hengittamaan puhdasta sisailmaa.. huhh.

    ReplyDelete
  2. Onnea! Työpaikan saanti on aina hyvä asia, mutta ulkomailla se on ekstrahienoa!

    ReplyDelete
  3. Ihana uutinen, onneksi olkoon tyon johdosta! Ja pikaista paranemista :)

    ReplyDelete
  4. Loistojuttu, onnea työpaikasta! Maanantaina sitten innolla uutta oppimaan. Flunssapaholainen riehuu täälläkin, on se vaan kumma tauti ku jokapaikkaan ehtii :)

    ReplyDelete
  5. Kiitos onnitteluista! Täytyy myöntää, että on todella helpottunut olo. Alkoi olla jo aika epätoivoinen olo kun ei millään sitä työtä meinannut löytyä. Nyt nautin viimisistä "vapaapäivistä" ennen töiden alkua. :)

    ReplyDelete

© Living in Down Under
Maira Gall