Monday 14 November 2011

Haunting Halloween

Halloween ei ehkä oo täällä samassa suosiossa kuin Jenkkilässä mutta kyllä sitä täälläkin jossain muodossa juhlittiin. Varsinaisena halloweenina, joka tänä vuonna osu maanantaille, näkyi muutamia karkki ja keppostelijoita. Mun harmiksi kukaan ei kuitenkaan tullut meidän ovikelloa soittamaan :( No sainpahan syödä kaikki karkit ite.

Kaupat oli täynnä ( ei niin täynnä kuin esim nyt joulukamaa mutta kuitenkin) halloween rekvisiittaa ja itsekin päädyttiin tuhlamaan hieman niitä kovalla työllä ansaittuja dollareita muovisiin kurpitsoihin, pääkalloihin yms. Oli meillä ihan hyvä syykin tähän eikä ostettu niitä ihan vaan huvin vuoksi. Meidän kaveripariskunta piti Halloween partyt lauantaina 29 marraskuuta ja teemana oli mikäpä muukaan kuin kauhu.

Ne jotka mut tuntee tietää, että en katso kauhuleffoja koska viettäisin monia unettomia öitä niiden katsomisen jälkeen. Oon ihan hirvee arkajalka eikä mitkään massamurhaaja leffat joissa veri roiskuu ja suolenpätkät lentelee kiinnosta mua yhtään. Tottakai tiedän kauhuleffoja ja oon nähnyt niiden trailereita telkkarissa jne mutta jouduin silti turvautumaan googlen kuvahakuun kun yritin keksiä miksi pukeutuisin Haunting Halloween bileisiin.

Pitkän ja hartaan googlettamisen jälkeen päädyin pukeutumaan The Exorcist leffan Reganiksi joka on siis se manattu tyttö siinä leffassa. Onneks Craig oli nähnyt leffan ja osasi auttaa mun asun teossa. Ostin Targetista halvan mummoyöpaidan, tein vihreästä ruokaväristä, jauhoista, puuroryyneistä ja vedestä sitä hernekeitto oksennusta ja kasvomaaleilla mustat silmän aluset, haavoja naamaan ja sellasen kalpean vihertävän meikin. Peruukin löysin yhestä nettikaupasta ja se ei ollu ihan se mitä hain mutta en löytänyt parempaakaan. Sit vielä vähän tekoverta ja tadaa.... Regan oli syntynyt! :)


mun uus mies ;)

 
Craig muuten pukeutu myös saman leffan hahmoksi, papiksi joka yrittää karkottaa niitä demoneita siitä tytöstä.


taidan kuitenkin pitää tän miehen, se ekassa kuvassa ollut on vähän liian karmiva...

Halloweeni juhlat oli ihan huiput ja I ja S (se kaveripariskunta siis) oli nähneet ihan hirveesti vaivaa koristelun ja tarjoilun suhteen. Meillä oli myös leikkejä lastenkutsujen tapaan mm. aarteenmetsästystä. Juostiin kaduilla sekopäisinä kauhuleffa hahmoina ettimässä ”aarretta”. Muutama outo katse saatiin ohiajavilta autoilta ja muutamalta koiranulkoiluttajalta. Ihan mieletön ilta! Millonkohan ois seuraavat naamiaiset??



jopa kylppäri ja vessa oli koristeltu teeman mukaisesti


T teki itse ton maskin vessapaperista, liimasta yms









Sunday 6 November 2011

hyvien ja huonojen uutisten viikonloppu

Otsikko on siinä mielessä harhaanjohtava, että ne hyvät uutiset saatiin jo syyskuussa joilloin yksi ton miekkosen parhaimmista kavereista kosi vihdoinkin pitkäaikaista tyttöystäväänsä romanttisesti rannalle. Näitä kihlajaisia juhlittiin eilen ja oli muuten eka engagement party johon osallistuin.
En oikein tiennyt mitä odottaa sillä ei toi kihloihin menon juhliminen taida olla mitenkään hirveen yleistä Suomessa, tai ei ainakaan siinä mittakaavassa missä Aussit niitä täyttävät juhlivan.
Vieraita oli kutsuttu yli 100 ja juhlapaikka oli erään hotellin yhteydessä oleva sellainen juhlateltta. Oli ruokaa, juomaa, musiikkia ja tanssia. Sekä tietenkin puheita, lahjapöytä ja kakun leikkaus. Kivat oli juhlat mutta mulle jäi vähän sellanen olo että mitäs siellä häissä sitten ensi vuonna tapahtuu kun nyt oli jo näinkin häiden kaltaiset juhlat? No mutta kukin tyylillään ja jos on varaa pitää isot kihlajaiset niin miksei. Ihanaahan se on juhlia toisten onnea useampaakin kertaan ja jos nyt oikein ymmärsin niin kyseinen pari ei aio kutsua kaikkia eilisissä kihlajaisissa olleita itse suureen päivään vaan vain läheisimmät kutsutaan häihin. Ehkä siis siksikin isot kihlajaiset että kaikki pääsevät osallistumaan jotenkin.

allekirjoittanut ja toinen puolisko muutaman kuoharilasillisen jälkeen...

yksi niistä kuoharilasillisista ja suussasulava cupcake

the happy couple


Sitten niihin huonoihin uutisiin jotka tulivat puhelinsoiton muodossa aikaisin tänä aamuna.
 Eräs Craigin kavereista, joka oli tietenkin eilisissä kemuissa mukana otti kaiken irti ilmaisesta juomatarjoilusta ja oli hieman hiprakassa. No ehkä voi suoraan sanoa että perseet olalla jo siinä kymmenen maissa ja siinä kunnossa, että juhlapaikan portsarit pyysivät kyseistä herraa kauniisti poistumaan paikalta. Eipä siinä mitään koska hän oli joka tapauksessa lähdössä muita kavereitaan tapaamaan Valleyhin (Fortitude Valley, yksi Brisbanen kaupunginosista, kuuluisa yökerhoistaan ja strippiklubeista yms). Yritettiin saada kaveria muuttamaan mielensä ja lähtemään kotiin koska tyyppi pysyi tuskin pystyssä, mutta ei, baariin oli päästävä. No soitettiin taxi ja kyseinen kaveri lähti sitten Valleyta kohti. Craig lähetti jossain vaiheessa viestin ja kysyin miten menee, kaikki ok? mutta ei saatu vastausta. Syy tähän selvisi aamulla kun poliisit soittivat. Kaverimme ei ollut päässyt baarin asti vaan hänet oli jollain sivukujalla ryöstetty ja hakattu pahasti. Kaikki oli viety, kenkiä myöden. Murtumia kasvoissa ja joutuu ehkä jonkinlaiseen korjaavaan leikkaukseen, ei tiedetä ihan varmasti vielä. Että sellainen mukava päätös tälle viikonlopulle. Täytyy olla onnellinen ettei käynyt pahemmin.
© Living in Down Under
Maira Gall