Monday 12 November 2012

Viime aikoina...

Näköjään taas jäänyt tää blogin päivittäminen joten tässä siis valittuja paloja viime ajoilta, että pysytte ajan tasalla siitä mitä täällä päin maailmaan on tapahtunut (siis sen kaiken tavallisen töissä käynnin sun muun tylsän lisäksi)

  • Ollaan juhlittu Halloweenia Star Wars hahmoiksi pukeutuneina.


 
 
  • Onnistuin leipomaan kummitus cake-popseja samoihin Halloween kemuihin. Ohje löytyy Caritan blogista. ei tullu ihan täydellisiä mutta maistuivat silti hyviltä

  •  On vietetty kaverin polttareita joiden jälkeen olen oppinut, että mies stripparit on aika ällöttäviä. Oltiin Wild Boys Afloat risteilyllä Brisbane joella jossa saatiin nauttia (tai ehkä parempi sana ois kärsiä) ei niin hyvännäköisten miesten strippauksesta ikuisuuden kolmen ja puolen tunnin ajan. Mua ainakin iljetti lähes koko ajan ja se koko show meni vähän hyvän maun rajojen ulkopuolelle parissa kohtaa. Mä oisin ihan mielelläni kattonu jotain lava-showta jossa hyväkroppaset (ja ehkä myös hyvännäköset) miehet tanssiin ja strippaa mut ei ku nää jätkät oli suurinpiirtein iholla kiinni ja naiset kouri niitä takamuksesta ja sit vähän möyrittiin lattialla jne. Ehkä mä oon vaan jotenkin kalkkis mut mua ei koko juttu hirveesti kiinnostanu. Onneks hintaan kuulu viini, eihän sitä touhua ois selvinpäin kestäny hetkeäkään ;) Kuvat puhukoon puolestan...
mitäköhän tässäkin tapahtuu... suttasin kaikkien kasvot, koska en tunne ketään tässä kuvassa olevaa


Kaaso nauttii sylitanssista

  • Viime lauantaina oltiin sitten juhlimassa häitä. Pari sain toisensa pienessä puukappelissa, niin pienessä että kaikki vieraat eivät mahtuneet sisällä vaan osa joutui seisomaan ulkona sateessa. Sade ei kuitenkaan tunnelmaan lannistanut ja tippa tuli linssiin itse kullakin kun sulhanen lauloi Feels like Home (yks mun lempparibiiseistä ikinä) kitaran säestyksellä kun morsian käveli isänsä saattamana alttarille. Kuvat häistä on mitä sattuu ja osa vielä muiden kameroissa mm. kuva aivan mielettömän upeasta hääkakusta jonka sulhasen äiti oli itse tehnyt. Löysin nyt tähän pari julkaisukelpoista otosta kuitenkin.
Häävalssi

Me <3, Craig oli siis Best Man siksi tuo ihana liivi :)


  • Me ollaan myös viime viikkoina vierailtu ahkerasti kaveripariskunnan luona näitä heppuja paijaamassa... ja koirakuume sen kun kasvaa.



  • Häistä vielä sen verran, että omiin sellaisiin (joita jossain ei-niin-kaukaisessa tulevaisuudessa toivottavasti juhlitaan kunhan toi mies saa aikaiseksi kosia) on ehdottomasti tulossa Photo Booth. Sinne oli koko ajan jono ja valmiit kuvat liimattiin vieraskirjaan viestin kera (toisen kuvan sai pitää itse muistona). Aivan mielettömän hauska idea.                                                                              
  Loppukevennyksenä siis photo booth fun viime lauantailta :) Olkaapa hyvät!






© Living in Down Under
Maira Gall