Friday 2 January 2015

2014

Vuosi 2014 oli vuosi jolloin blogi vietti välivuotta. Toisin sanoen en saanut aikaiseksi edes yhtä pienen pientä päivitystä. En vaikka kuinka yritin motivoida itseäni ja vaikka pää oli täynnä ideoita.

Vuosi 2014 ei ollut se paras vuosi: alkuvuodesta oli terveysongelmia joiden myötä energia täysin nollassa ja töiden ohella en halunnut/pystynyt tekemään muuta kuin nukkumaan.

Alkuvuoden terveysongelmat pistivät stopin lupaavasti alkaneelle kuntoilulle ja terveille elämäntavoille.

Vuosi 2014 toi myös mukanaan ikäviä asioita perhepiiriin jotka kuitenkin jääköön yksityisiksi. Nämä ikävät asiat varjostavat edelleen elämää mutta niiden kanssa on vain opittava elämään.

Vuonna 2014 töissä oli huono ilmapiiri ja selkäänpuukottamista havaittavissa. Onneksi pari aivan ihanaa työkaveria takaavat sen, että edelleen on suht mukavaa mennä töihin aamuisin.

Vuosi 2014 alkoi yllämainituista asioista huolimatta hyvin koti kotona Suomessa jossa sain nauttia suomalaisesta joulusta pitkästä aikaa.

Vuonna 2014 pääsin käymään Suomessa myös toisen kerran kun lensimme molemmat lokakuun puolessa välissä kolmeksi viikoksi Suomeen juhlimaan siskoni kolmekymppisiä. Juhlakalu ei tiennyt tulostamme eli onnistuimme yllättämään hänet = Paras muisto koko vuodelta! :)

Vuoteen 2014 mahtui toki myös monia ilon hetkiä: kaveripiiriin syntyi vauvoja, Suomilomalla sain nähdä rakkaita kavereita ja perhettä, samalla lomalla käväistiin myös Lontoossa ja vanhoilla kotikulmilla Bournemouthissa.

Toiveissa olisi, että vuodesta 2015 tulisi parempi ja että blogi tästä hiljalleen heräisi eloon. Kuntoilu alkoi uudelleen jo loppuvuodesta ja tänä vuonna en aio siitä lipsua. Kaapit ovat myös joulun herkuttelujen jälkeen täynnä terveellisiä ruokia eli se elämäntaparemontti voi taas (kerran) alkaa.

Mitään tarkkoja uudenvuoden lupauksia en kuitenkaan ole tehnyt. Vain sen, että aion pitää itsestäni ja terveydestäni parempaa huolta ja oppia rakastamaan itseäni.

Siispä HYVÄÄ UUTTA VUOTTA 2015!!
© Living in Down Under
Maira Gall